NET & ROLL 3.0

Háztáji buddhizmus és hálózati demokrácia többnyire négynegyedben. A legjobbak a legjobbak a legjobb helyen. Autonóm feeeling - figyelő, a netandroll.hu (alapítva 1998) turbósított mutációja. Remix HQ, Creative Commons Haven. Celeb frei zone, antibulvár övezet.

Friss topikok

VOKS 2010: Orbán Viktor szívni spangli

2010.01.26. 08:52 | KarmaHackeR | Szólj hozzá!

Címkék: politika választás orbán viktor spangli marijuana deutsch tamás ganja voks 2010

Orbán Viktor, Magyarország egykori és jövendő miniszterelnöke, maga is alkalmi marijuana fogyasztó. Van az a budapesti klub, ahol egykor Deutsch Tamás későbbi sportminiszter társaságában alaposan megkóstolta hazánk egyik legjobb muzsikusának spangliját.

Naná, hogy az Orbán - Torgyán polgár kormányé volt egész Európa leggecibb cannabis tövénye. (Név és cím a szerkesztőségben, de csak ha megvesztegettek, leitattok, netán célirányos fizkai inzultusra vetemedtek...)

A bejegyzés trackback címe:

https://netandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr191702845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása