NET & ROLL 3.0

Háztáji buddhizmus és hálózati demokrácia többnyire négynegyedben. A legjobbak a legjobbak a legjobb helyen. Autonóm feeeling - figyelő, a netandroll.hu (alapítva 1998) turbósított mutációja. Remix HQ, Creative Commons Haven. Celeb frei zone, antibulvár övezet.

Friss topikok

Kiss Ernő: Magyar rendnek magyar őre

2010.02.10. 08:20 | KarmaHackeR | Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség alkohol kiss ernő

Hej, Kiss Ernő, hej Kiss Ernő! Ha te nem lennél, istenemre, unalomtól szürkélne a magyar ugar. Csupa ecetbe mártott hőse tündöklene a közrendnek. Se hal - se hús pofák, egyetlen árva móka napvilágra nem kerülne, csak csűrnék a csavart a kötelező kincstári derűlátás bikkfanyelvén a pannon policájok.
Hanem te, drága Ernő bátyám, ki egyszerre vagy rokona Svejknek és Sancho Panzának! Oly rendszersséggel csalsz mosolyt állampolgári orcánkra… Bülbül szavú rózsája a testületnek, aranyszájú Szent Jánosa. Szemünkbe könny szökik, rekeszizom nem marad szárazon.
Nyalka magyar fakabát vagy te. Nem röstelled ott végezni dolgod, ahol ipeg rajtad üt az inger. Derék dolog ez, igen derék, a szükség nagyúr. Nem is habozol telibe vizelni a rendőrpalotát! Amikor pediglen arról faggatnak, hogyan is volt ennek miképpenje, olyan münchausent háryjánosozol arcunkba, hogy nevettünkben hasunkat fogva gurulunk szerteszét. Ihaj, hogy megmondta már megest ez az Ernő! Vízhajtóval bélelt menedzser tabletta vitte őt a rosszba, már persze, ha egy kiadós pössentés betonfal tövében rossznak mondható, ugye…
Van ám olyan is, aki nem állhatja brüsszeli csipke modorod, tréfára nem veszi a viccet. Esküsznek is össze ellenedben, hogy rossz híred költsék. Keresnek nagy hirtelen hasonmást, ültetik bé a te autódba, töretik vele össze mások gépjárművét, csak hogy bemocskolják szent nevet. De minket nem vesznek ám palira, mi nem ülünk fel holmi rágalmaknak. Mi tudjuk, hogy nem te vezettél ittasan most sem, csak az ellen fonja ímígyen a körmönt.
Mind nehezebb a dolgod, tudjuk. Nyomodban ebugatta senkiháziak. Odáig szemtelenedtek, hogy a minap egymás után kétszer is zsernyákba ütköztél, míg a volánt forgattad bőven túl a határértéken. Az kizárt, hogy magad öntöttél volna föl a garatra emberesen, nem vagy te olyan. Sose is nem voltál. Poharat csak akkor emelsz szádhoz, ha a nemzet érdeke megkívánja…
Híveid nem fogyatkozó sora várja, mit közölsz velünk hamarost a történtekről. Csont nélkül elhisszük, ígérem.
Mindent inkább, mint azt, hogy egy full alkesz főzsandár évek óta büntetlenül garázdálkodik város szerte.
Isten minket így segéljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://netandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr501744684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása